3D Tekening zelf aanleveren

Het is ook mogelijk om door uzelf gemaakte 3D tekeningen te plotten. U ontvangt binnen 24 uur een offerte. Na opdrachtbevestiging wordt het model binnen 3 a 4 werkdagen geprint en naar u of de gieterij verstuurd.

Aanleveren van documenten:
U kunt uw 3D tekening in de volgende formaten bij ons aanleveren:
.3dm – .stl – .step – .igs. Onze voorkeur gaat uit naar een .3dm bestand.

Geef het document een duidelijke naam bijv. ring Janssen.3dm. Geef aan per onderdeel in welke legering het moet worden gegoten. Adres en evt. klantnummer van uw gieterij. Uw bedrijfsgegevens incl. telefoonnummer.

U kunt uw tekening e-mailen naar: info@wasplotten.com

Is het document groter dan 10MB stuurt u deze dan via www.wetransfer.com. Stuur ter controle parallel een e-mail zonder bijlage van uw directe e-mail adres naar info@wasplotten.com

Checklist voor 3D tekeningen:

Controleer of het model gesloten is. Is dit niet het geval en krijgt u het zelf niet gesloten dan kunnen wij het model voor u repareren. De prijs hiervoor zullen wij vermelden op de offerte.

Controleer materiaaldiktes en de totale afmetingen.

Wij raden u aan bij heel dunne of gedetailleerde modellen waar het gietkanaal moeilijk is aan te brengen dit al in de 3D tekening te doen. Twijfelt u waar het gietkanaal moet komen, neem dan contact op met uw gieterij.

Bij door uzelf aangeleverde tekeningen / documenten kan V & H wasplotservice geen verantwoordelijkheid nemen voor fouten in het ontwerp en de constructie.